Marian Dragulescu Copii - FOTO! Fosta nevasta a lui Marian Dragulescu, revedere ... : #iumor #antena1 subscribe la canalul nostru:

Marian Dragulescu Copii - FOTO! Fosta nevasta a lui Marian Dragulescu, revedere ... : #iumor #antena1 subscribe la canalul nostru:. Miercuri, 01 octombrie 2008, ora 14:15. Sportivul a recunoscut pentru antena 1 ca nu a mai lovit niciodata in viata sa o femeie in halul asta si isi. „da, intenţionez să mă retrag anul acesta, la finalul anului. Sportivul a apărut o bună perioadă de timp și în ziarele de scandal, fiind acuzat de prima soție, larisa. Am trei apartamente și trei case.

Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Da, sunt ok!, a declarat marian drăgulescu, potrivit spynews.ro. Tv antena 1, în fiecare duminică, de la … Drăgulescu a mai fost căsătorit cu larisa, cu care are doi copii și cu care se află în relații foarte bune. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie.

Corina Dragulescu, sotia lui Marian Dragulescu, nu ia in ...
Corina Dragulescu, sotia lui Marian Dragulescu, nu ia in ... from cdn.knd.ro
„am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu larisa. Căsnicia lui marian cu larisa a durat 3 ani, între 2006 și 2009. Larisa dragulescu , marian dragulescu , divort , pensie alimentara. Eu sper ca larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la reșița, a declarat sportivul. Marian drăgulescu, două divorțuri la activ. Mai multe știri din sporturi: Gimnast ul mărturisește că se bucură că a mai avut o sansă de a participa la jocurile olimpice, fiind a cincea ediție la care participă. Scandalul dintre gimnastul marian dragulescu si fosta lui sotie, larisa, pare sa nu se incheie prea curand.

Vrea să se retragă de ziua lui.

Acum, ai toate episoadele integrale din iumor, pe youtube. După 13 ani, marian drăgulescu a făcut lumină în privința bătăilor dintre el și larisa! Da, sunt ok!, a declarat marian drăgulescu, potrivit spynews.ro. Marian drăgulescu, două divorțuri la activ. Larisa dragulescu , marian dragulescu , divort , pensie alimentara. Marian drăgulescu a ratat prezența în finala concursului de sărituri de la jo și a anunțat că se va retrage în acest an, după ce va mai lua startul doar la mondial. #iumor #antena1 subscribe la canalul nostru: Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum, a recunoscut marian drăgulescu. „da, intenţionez să mă retrag anul acesta, la finalul anului. A avut o carieră de succes și a apărut des pe prima pagină a ziarelor cu reușitele sale. Sportivul o să răspundă celor mai incomode întrebări cu referire la viața personală și la momentele dificile traversate în cariera sportivă și nu numai. Drăgulescu a mai fost căsătorit cu larisa, cu care are doi copii și cu care se află în relații foarte bune. G imnastul olimpic marian drăgulescu are doi copii cu fosta soție larisa drăgulescu.

După 13 ani, marian drăgulescu a făcut lumină în privința bătăilor dintre el și larisa! Presedintele ans, florian gheorghe, a declarat, ieri, ca premiul gimnastului marian dragulescu va fi dublat, pentru medaliile de aur obtinute la campionatul mondial de la aarhus, in probele de sol . G imnastul olimpic marian drăgulescu are doi copii cu fosta soție larisa drăgulescu. Marian drăgulescu a fost acuzat de fosta soție, larisa dragulescu, de bătăi repetate în timpul căsniciei lor. Marian drăgulescu a anunţat, în exclusivitate la antena 3, că urmează să va retrage din gimnastică la finalul jocurilor olimpice de la tokyo, după ce va împlini vârsta de 41 de ani.

Larisa Dragulescu si-a tras ochelari de top! - WOWBiz
Larisa Dragulescu si-a tras ochelari de top! - WOWBiz from cdn.knd.ro
Eram amândoi foarte tineri, nu am apucat să ne cunoaştem foarte bine. Căsnicia lui marian cu larisa a durat 3 ani, între 2006 și 2009. Acum, ai toate episoadele integrale din iumor, pe youtube. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Marian drăgulescu are doi copii minunați. Eu sper ca larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la reșița, a declarat sportivul. Sportivul o să răspundă celor mai incomode întrebări cu referire la viața personală și la momentele dificile traversate în cariera sportivă și nu numai. „nu, am învăţat în viaţă din greşeli.

Marian drăgulescu a ratat prezența în finala concursului de sărituri de la jo și a anunțat că se va retrage în acest an, după ce va mai lua startul doar la mondial.

Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! „e un episod de care nu sunt mândru. Vrea să se retragă de ziua lui. Gimnast ul mărturisește că se bucură că a mai avut o sansă de a participa la jocurile olimpice, fiind a cincea ediție la care participă. În 2008, gimnastul marian drăgulescu trecea prin primul divorț. Drăgulescu (40 ani), vicecampion olimpic la atena, în 2004, la sol, a încheiat pe locul. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Beatrice și richard au crescut, iar fata, acum adolescentă a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale din cauza unor probleme de sănătate. Gimnastul olimpic marian drăgulescu are doi copii cu fosta soție larisa drăgulescu. Marian drăgulescu este cel mai medaliat sportiv din românia, gimnastul obținând nu mai puțin de 300 de medalii, dintre care 109 sunt la mondiale, 18 la europene și 3 la olimpiade. De altfel, corina posta frecvent pe conturile sale de socializare fotografii în care se afla împreună cu larisa și copiii lui marian. Ironia sorții este că îl cheamă și marian, bogdan marian drăgulescu. „da, intenţionez să mă retrag anul acesta, la finalul anului.

De altfel, corina posta frecvent pe conturile sale de socializare fotografii în care se afla împreună cu larisa și copiii lui marian. Sportivul o să răspundă celor mai incomode întrebări cu referire la viața personală și la momentele dificile traversate în cariera sportivă și nu numai. Marian și corina au fost la un pas de divorț. Relația sportivului cu mama lor a fost una extrem de controversată, însă puțini știu detalii despre copiii cuplului. Tv antena 1, în fiecare duminică, de la …

Marian Dragulescu / Marian Dragulescu, probleme grave de ...
Marian Dragulescu / Marian Dragulescu, probleme grave de ... from image.stirileprotv.ro
„nu, am învăţat în viaţă din greşeli. „am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu larisa. După 13 ani, marian drăgulescu a făcut lumină în privința bătăilor dintre el și larisa! Marian drăgulescu a anunţat, în exclusivitate la antena 3, că urmează să va retrage din gimnastică la finalul jocurilor olimpice de la tokyo, după ce va împlini vârsta de 41 de ani. #iumor #antena1 subscribe la canalul nostru: „e un episod de care nu sunt mândru. Eu sper ca larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la reșița, a declarat sportivul. Marian drăgulescu a fost acuzat de fosta soție, larisa dragulescu, de bătăi repetate în timpul căsniciei lor.

Marian drăgulescu a povestit că el și soția lui au încercat să facă multe lucruri, dar nimic nu a mers.

După 13 ani, marian drăgulescu a făcut lumină în privința bătăilor dintre el și larisa! Gimnastul se află la al doilea divorț. M arian drăgulescu a fost acuzat de fosta soție, larisa dragulescu, de bătăi repetate în timpul căsniciei lor. Marian, larisa și copiii lor. Gimnast ul mărturisește că se bucură că a mai avut o sansă de a participa la jocurile olimpice, fiind a cincea ediție la care participă. În timpul declarațiilor, celebrul sportiv a mărturisit că își mai dorește cel puțin un copil. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum, a recunoscut marian drăgulescu. Marian drăgulescu a fost acuzat de fosta soție, larisa dragulescu, de bătăi repetate în timpul căsniciei lor. Beatrice și richard au crescut, iar fata, acum adolescentă a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale din cauza unor probleme de sănătate. Marian drăgulescu, gimnastul de aur al româniei, este următorul invitat al emisiunii 40 de întrebări cu denise rifai. Am trei apartamente și trei case. „nu, am învăţat în viaţă din greşeli. Acum, cei doi sunt mai uniți ca niciodată, pentru că, la doar 13 ani, fiica lor duce o luptă crâncenă în urma unei tumori de la nivelul urechii.

Ironia sorții este că îl cheamă și marian, bogdan marian drăgulescu marian dragulescu. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook